torstai 25. maaliskuuta 2010

Possunsuikalehöystö

Kaapissa oli viljapossun suikaleita ja työpäivän jälkeen NÄLKÄ!
Tämä on taas näitä "mitä kaapista sattuu löytymään" paistoksia. Riisin kanssa hyvää, vielä parempaa olis varmaan ollu (sipulisen) perunamuusin kanssa. Jos seuraavalla kerralla sitten jaksaisin tehä sitä muusiakin... Nuo kurkut ja tomaatit on mulla aivan ehdottomia lisäkkeitä, ruuan kuin ruuan kanssa. :) Ja varsinkin katkipoikki väsyneenä niitä silppuaa lautaselleen nopeammin kuin tekee salaatin...
Kuva ei todellakaan oo hyvä, mutta kun ei onnistunu niin se ei sitte onnistunu!


1 rs possunsuikaleita
tilkka öljyä
1-2 porkkanaa
5 cm purjoa
1 sipuli
½-1 suolakurkkua
½-1 paprika
2 valkosipulin kynttä
1 lihaliemikuutio
1-2 dl vettä
n ½ prk Creme Bonjour cuisine Valkosipuli & yrtit


Ruskista possunsuikaleet öljyssä. Heitä sekaan palotut/suikaloidut porkkanat ja hieman vettä, anna hautua hetken. Kun porkkanat ovat vähän pehmenneet, lisää muut kasvikset, murskattu valkosipuli ja lihaliemikuutio. Lisää vettä tarpeen mukaan. Lisää viimeisenä Creme Bonjour cuisine, anna hautua kunnes lihat ja kasvikset ovat kypsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti