maanantai 2. marraskuuta 2015

Valkosipulinen peruna-jauhelihavuoka


Tämä ohje löytyi Hellapoliisin sivuilta.
Tein pieniä muokkauksia oman maun mukaan, ja täytyy sanoa että hyvää on. 
Kelpaa koko porukalle ilman marinaa. Hienoa!
Tähän voi käyttää tacokastiketta tai salsakastiketta mieltymysten mukaan,
 makuvaihtoehtojakin kaupan hyllyiltä löytyy.



800g jauhelihaa
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
jauhelihamaustetta
valkosipuli-pippurimaustetta
200g valkosipulituorejuustoa
230g Santa Maria Taco Sauce Mild (tai haluamaasi salsakastiketta)
5 valkosipulin kynttä
200g juustoraastetta
1kg perunasipulisekoitusta
2dl ruokakermaa

Paista jauheliha isossa kattilassa ja mausta se.
Lisää joukkoon valkosipulituorejuusto, tacokastike, puserretut valkosipulinkynnet ja ruokakerma.
Kuumenna.
Lisää juustoraaste ja perunasipulisekoitus, kääntele hetki kattilassa.
Kaada seos uunivuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 1h.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti